Trenduri pentru nunti in 2014

Rochia

Adaugand elemente florale rochia pare mai vesela, jucausa ,vaporoasa si foarte fresh. Un voal pufos,cercei mari cu cristale, obraji asemenea satenului , pantofi decupati in fata formeaza imaginea miresei anului 2014. Ma bucur sa vad ca tot mai multe viitoare mirese opteaza pentru rochia tip sirena cu spatele gol (preferatul meu model!!). Te regasesti in ce iti spun aici?

trenduri 2014 - rochia

Parul

Iar insist cu florile :)  …imi place cand vad un coc strans lejer cu cateva suvite libere, usor ondulate, sa mangaie chipul miresei si cateva floricele puse sa dea putin romantism coafurii . Tu cum te-ai simtii mai bine, cu parul strans sau lasat liber?

trenduri nunti 2014 - coafuri

Tema si culorile nuntilor

Umbla vorba in targ ca 2014 va fi anul nuntilor romantice.Cand nu sunt nuntile romantice…hai serios?Eu vad altceva:

Cred ca ati vazut la televizor reportajul despre revelionul organizat la Palatul Parlamentului inspirat din filmul The Great Gatsby , menit sa readuca anii 20 in atentia noastra. Am observat ca evenimentul a fost foarte apreciat. Si mai observ ceva…acest trend e tot mai des intalnit la nunti. Ma bucur sa vad ca sunt imprumutate stilurile rafinate si eleganta formala. Acestea din urma combinate cu piese vinatge, culori pastelate si flori de gradina formeaza poate ansamblul nuntii anului 2014.

Tortul si “the ride”

Un alt element important al petrecerii este tortul. Inca de anul trecut observ ca se prefera tortul relativ simplu, cu baza alba, sus o culoare calda si flori colorate (daa, iar vorbim de flori!!). Abundenta de culori si forme de la flori da unicitate tortului, motiv pentru care trendul din 2013 e prezent si anul acesta.

Pentru incheiere (ca tot am vorbit de rafinamentul anilor 20 ) iti propun sa te plimbi “cu stil” intr-o masina de epoca..sigur vei face senzatie.